الهه ملقب بـه پروانـه سلامـی

متولد 1347/01/29 شـهرکرد

  • فارغ التحصیل رشته ادبیـات ایتالیـایی از دانشگاه تهران
  • کوردن بلو پاریس درون سال 1996
  • مدرک موسس توفینی ایتالیـا
  • مدرک مدرسه دی جنارو ایتالیـا
  • مدرک آشپزی یونانی و دسرهای مدیترانـه‌ای از مدرسه Ergastiri
  • مربی‌گری آشپزی از سازمان فنی و حرفه‌ای درون سال 1381
  • تأسیس کیترینگ شخصی درون کشور هندوستان
  • سر شف رستوران180 Proof  در هندوستان
  • سر دبیر مجله سفره ایرانی و نوشیدنی‎ها از سال 1389 که تا سال 1393
  • صاحب امتیـاز مجله دستپخت

استاد الهه سلامـی

کامران سروش

متولد 1336/08/28

مـهندسی الکترونیک و مخابرات

  • سرآشپز درون بیش از 80 برنامـه تلویزیونی و رادیویی
  • نویسنده بخش آشپزی درون مجلات معتبر ویل لایف، الهه سلامی آشپز سیتی لایف و الیت
  • متخصص درون زمـینـه‎های ملل و غذا‎های فرانسوی
  • صاحب تجربه درون زمـینـه بازاریـابی، توسعه کار و امور مالی
  • عالی‌ترین رتبه رستوران درون مـیشلین گاید( ولز)

استاد کامران سروش

معین معینی

1349/05/05

  • لیسانس آشپزی و هتلداری از جورج برون کالج کانادا
  • فوق لیسانس فرهنگ غذاشناسی ملل از جورج برون کالج کانادا
  • مدرس و نماینده رسمـی مدرسه آشپزی The chefs cut از بلژیک
  • مدرک مدیریت و برنامـه ریزی رستوران‎ها از شرکت هتلداری Anticimex سوئد
  • فعالیت های داخل ایران
    مدرس دانشگاه علامـه طباطبایی درون رشته هتلداری و آشپزی فرنگی
    مدرس مجتمع گردشگری و سیـاحتی بنیـاد
    مدرس گروه های آموزشی هتل های هما
    مدرس شرکت هواپیمایی ایران ایر
    راه اندازی چند رستوران، فست فود و کافی شاپ و مشاوره درون امور اجرایی آنـها
    مدیر گروه هتل داری و آشپزی مجتمع فنی تهران
    صاحب عنوان “مارکوپلوی آشپزی” درون ایران
  • فعالیت های خارج از ایران
    رستوران کونتیکی، گوتنبرگ سوئد، تنـها رستوران سبک تیکی درون اسکاندیناوی
    رستوران ال موسیو، جنوب اسپانیـا، درست غذاهای جنوب اسپانیـا و مدیترانـه
    هتنل نووتل (آکور)، گوتنبرگ ، سوئد SUE CHEF
    سودکسو کمپانی، دانشگاه تورنتو
    رستوران ردهوس، وایت راک ونکوور کانادا
    (دوره کارآموزی) هتل منلا، ایرلند جنوبی Chef de party
    برج C.N درون تورنتو کانادا
    جورج برون کالج، مدرسه هتل داری و آشپزی و توریستی – تورنتو کانادا: الهه سلامی آشپز تحصیل درون قسمت تئوری و عملی آشپزی بین المللی، مدیر تشریفات، مدیریت رستوران ها و یـا هتلهای کوچک و بزرگ

استاد معین معینی

جلال زواره

1359/06/30

کارشناس هتلداری از دانشگاه علمـی‌کاربردی

  • مسلط بـه تدریس آشپزی ایرانی و ملل، طراحی و مدیریت آشپزخانـه، آموزش راه‌اندازی رستوران و فست‌فود
  • تدریس آشپزی درون مرکز آموزش گروه هتل‌های هما و دانشگاه جامع علمـی‌کاربردی، دانشگاه آزاد اسلامـی، دانشگاه علامـه طباطبائی و …
  • داور و کارشناس آشپزی درون مسابقه آشپزی دستپخت درون شبکه اول سیما
  • مولف اولین کتاب علمـی آشپزی “الف که تا ی آشپزی”
  • داور ملی و مشاور جشنواره‌های آشپزی و سفره ایرانی سازمان مـیراث فرهنگی و گردشگری ایران
  • آشپز هتل‌های پنج ستاره‌ی هما، سیمرغ، رستوران چینی، رستوران ایتالیـایی، اوین، آزادی، مجموعه دشت بهشت

استاد جلال زواره

سیما(فاطمـه) شیرازیـان

متولد 1332/06/03 تهران

مدیریت، آشپزی و شیرینی‌پزی از سازمان فنی و حرفه‌ای

دارای مدرک صنایع غذایی

دارای مدرک از کشور کره جنوبی (شیرینی پزی صنعتی و کارخانـه‌ای)

  • کارشناس و داور بین‌المللی صنایع غذایی درون رشته‌های آشپزی/ قنادی و رشته‌های وابسته، مدرس و متخصص، پژوهشگر و مترجم رشته‌های فوق و نویسنده
  • معاون کمـیته‌ی یونسکو پاریس
  • پایـه‌گذار رشته صنایع غذایی و اولین مدرس درون مرکز تربیت مربی سازمان آموزش فنی حرفه‌ای
  • مدرس و کارشناس هواپیمایی کشوری “کیترینگ هواپیمایی آسمان”
  • عضو اصلی هیئت مدیره و دبیر انجمن صنفی مدیران
  • بیش از ۳۵ سال تدریس رشته های صنایع غذایی (آشپزی و شیرینی پزی) بصورت خانگی و صنعتی درون داخل و خارج از کشور
  •  همکاری با صدا و سیما از سال ۱۳۷۵ و تدریس بـه صورت گسترده درون شبکه های یک (یک تجربه)، شبکه ۵ تهران(به خانـه بر مـی‎گردیم)، جام جم(خانـه مـهر) و در شبکه های خارج از کشور
  • مؤسس، مدیر و مربی آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی طناز بانو ۱۳۷۲
  • تدوین کننده چهار استاندارد آشپزی و شیرینی پزی ( درجه ۲ و ۱ ) به منظور سازمان آموزش فنی‌و حرفه ای کشور سال ۱۳۷۵
  • تدوین کننده استاندارد آموزش با مایکروویو سال ۱۳۸۵
  • مؤلف جزوه آموزشی رشته های فوق به منظور مرکز تربیت مربی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور سال ۱۳۷۸
  •  منتخب و برگزیده بعنوان نمونـه و موفق و مصاحبه و پخش مستند زندگی نامـه از شبکه جهانی سحر
  • مدرس و کارشناس درون آموزشگاه و مجله “هنرآشپزی” بصورت گسترده از سال 1387 که تا سال 1396
  • مدیر آموزشگاه “هنر آشپزی” از سال  1389 الی 1396
  • داور منتخب سازمان مـیراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان طی سالیـان متمادی به منظور داوری “جشنواره ملی آش ایرانی”

استاد سیما شیرازیـان

فرهود زعفری

متولد 1342 خلخال

دارای مدرک دکترای هتلداری از UPM و SUNWAY مالزی

اخذ شش دیپلم افتخار از دانشگاه‎های اروپایی

اخذ مدرک پروفسوری از اتحادیـه اروپا درون حوزه تدریس رشته‎های هتلداری

مدیر‎عامل آکادمـی ایران شف

مولف کتب استاندارد دپارتمان‌های هتلداری

مدرس دانشگاه علمـی کاربردی

استاد فرهود زعفری

پژمان علیزاده

متولد 1363/08/17 تهران

فارغ التحصیل رشته آشپزی از دانشگاه آکسفورد

تأیید شده از کمپانی yum

داراي مدرك تخصصي HACCP

اخذ مدرک مربی‎گری فنی و حرفه ای آشپزی بین الملل

همکاری با نشریـه “آشپزی مثبت”

تدریس:

  • دانشگاه بابلسر، رشته آشپزی بین الملل
  • موسسات هوم فود، موندریـان، بانو نازیلا، سارینا(مشـهد)، ماه(اصفهان)، بانو هنرمند(شیراز)

راه اندازی:

  • رستوران های روبرتو کاوالی، یـام، نشاط، دیـاموند، برگر وان، نگارستان و ون هوس

سرآشپز:

  • شف هتل konkord فرانسه
  • شف هتل Radisson blu گرجستان

شف رستوران bizza ايتاليا

استاد پژمان علیزاده

مرتضی عارف حکیمـی

متولد 1337/10/18 تهران

phd  گیـاه پزشکی

رییس ضیـافت 16 دوره سران عدم تعهد

مدرس دانشگاه‎های علمـی‌کاربردی درون زمـینـه آشپزی، هتلداری، پذیرایی و تشریفات

مولف دوره 12 جلدی شش هزار سال آشپز فولکوریک ایران

داور بین‌المللی درون فرانسه، مالزی، امارات، چین و ایران

مدیر تالارهای ارتش( نیروی زمـینی)

مدیر برگزاری مراسم مستشاران نظامـی نیروی زمـینی

مدرس رشته آشپزی درون هنرستان هتلداری پارسیـان

مشاور درون راه‌اندازی رستوران‌های بین‌المللی و سنتی

استاد مرتضی عارف حکیمـی

کتاب الله یعقوبی

متولد: 1337/1/17

دیپلم

سرآشپز هتل هما

مدرس درون دانشگاه علمـی کاربردی

دارای ID کارت از وزارت علوم

سابقه تدریس در:

آشپزخانـه مجلس شورای اسلامـی/وزارت امور خارجه/ و…

استاد کتاب الله یعقوبی

مریم بخشی

متولد 1358

کارشناس صنایع غذایی و هتلداری

سابقه تدریس درون شبکه‎های مختلف صدا و سیما

مدیر و موسس آموزشگاه صنایع غذایی کلبه حنانـه با دو شعبه و دارای مجوز فنی حرفه‌ای تهران

کارشناس مجله‌های مرتبط بـه آشپزی

بانوی منتخب شـهرداری تهران درون حوزه کارآفرینی

بانوی فعال درون عرصه برگزاری همایش‎ها و مسابقات آشپزی

استاد مریم بخشی

هادی مالکی

متولد 1365

دیپلم انسانی

ورود بـه صنعت آشپزی از سال 1378

فعالیت درون رستوران قصر هشت بهشت بـه عنوان سرآشپز درون کشور قطر

سپری دوره‌های مدیریت هتلداری درون مکتب الهندس الخاص و آشپزی از سال 2014 الی 2012

  • مدرس آشپزی آموزشگاه‎های مختلف تهران و شـهرهای مختلف

آموزشگاه‎های موندریـان، هوم فود، ماه اصفهان و پارس شیراز

مجری و مدرس غذاهای ملل(انوع سس، استیک، پاستا، برگرها، پیتزا)، منوی صبحانـه

  • مشاور و راه اندازی، مدیریت رستوران، کافه

رستوران ماژورل، رستوران پیکاتا، بلک سوآن، ریواس، کوروک، باباراتزی، بیزانس و رستوران‎هایی درون شـهرهای اصفهان، کرمان، شاهرود و شیراز و…

  • همکاری با مجله “هنر آشپزی”
  • کارشناس هفته نامـه شش و هفت

استاد هادی مالکی

رزینا شمس

متولد 1348  تهران

مدرک آشپزی از هتل اوین

اخذ مدارک آشپزی فنی‌حرفه‌ای و تدریس درون این مراکز

استخدام درون موسسه هتل اوین

تدریس درون دانشگاه هتلداری استراید کلاید درون ایران

شرکت درون ورک شاپ‎های بین‌المللی آشپزی

همکاری با صدا و سیما

همکاری با نشریـه هنر آشپزی بـه عنوان سردبیر

ترجمـه کتاب‌های آشپزی

استاد رزینا شمس

حمـید شریف

متولد 1361 تهران

کارشناس حسابداری

کارشناس حسابداری

متخصص درون زمـینـه نان‌های مختلف

سپری‌ دوره حرفه‌ای نانوایی و مدیریت نانوایی بـه سبک اروپایی زیر نظر اساتید فرانسوی درون کشور دبی

اخذ مدرک:

– OJT Carrefour training

-Royal Thai Cuisine certificate (Bangkok)

-Training (Dubai)

استاد حمـید شریف

کیـان رنجبر

متولد 1364

1-کارشناس مدیریت صنعتی

2-گواهینامـه سرآشپز هتل(دوره غذاهای دریـایی و آسیـای شرقی از دانشکده گروه هتل‎های هما)

3- گواهینامـه غذاهای فست فود از سازمان مـیراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی

4- گواهینامـه غذاهای ایرانی و غذاهای بین المللی از سازمان مـیراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی

5- گواهینامـه سرآشپز هتل با حمایت گروه هتل‎های هما از دانشگاه هلپ مالزی

-مدیریت داخلی شعب درون رستوران های زنجیره‎ای بوف(90و88)

2-سرآشپز کل رستوران‎های زنجیره‎ای بوف(90 که تا اوایل 92)

3- مشاور غذایی کارخانـه عصر جدید بوفک (90تا 91)

4- کارشناس آشپزی و عضو تحریریـه مجله تخصصی “آشپزخانـه ملل”(91تا92)

5- کارشناس آشپزی و عضو تحریریـه مجله تخصصی “آشپزباشی” (90تا 96)

6-آشپز هتل هما (از سال 91 که تا 93)

7- مـهندس تجهیز و مشاور شرکت جهان تک

8-مالرآشپز برند غذایی تازه تاسیس و یدکار (مجموعه غذایی رستورانی (کاشان))

9-مدرس آشپزی درون موسسات هوریزان و آشپزخانـه مالی (88-92)

10- مدیر عامل و مدرس آکادمـی آشپزی کلاه سر آسپز آلوارس

11-داور مسابقات غذایی غذاهای اصیل ایرانی دانشگاه علمـی کاربردی

  • برنامـه تلویزیونی

1- خرمول یک از شبکه یک سیما (1395)

2-گروه ورزش بـه نام برنامـه باطراوت از شبکه 3 سیما (95-96)

استاد کیـان رنجبر

نیما اخلاق نجات

متولد 1358 تهران

فارغ التحصیل رشته مـهندسی کامپیوتر نرم افزار از دانشگاه آزاد

فارغ التحصیل از دانشگاه کوردن بلو شعبه لوس آنجلس درون رشته آشپزی و مدیریت آشپزخانـه

مدرک بین المللی مدیریتی  SERVSAFE  در زمـینـه بهداشت و امنیت غذایی  Food safety & sanitation

فعالیت درون بهترین و بنام‎ترین رستوران‎های ایـالات متحده آمریکا )کالیفرنیـا، لاس وگاس و …)

انتخاب بـه عنوان شف برتر کمپانی Darden آمریکا و گرفتن نشان Sharing freshness درون سال 2013

Buenos Aires garden, woodland hills, Ca

Seasons 52, Santa Monica, ca

Capital grille, Beverly hills, ca

Eiffel tower restaurant, Las Vegas, NV

La cave at Wynn hotel, Las Vegas, NV

استاد نیما اخلاق نجات

نجمـه رأسی

متولد 1354 تهران

لیسانس مترجمـی زبان انگلیسی

اخذ مدرک فنی حرفه‌ای درون رشته‌های کیک ساز، ترساز، شیرینی درجه (2و1)، آشپزی درجه (2و1)، دسرساز بین الملل و پداکوژی (مربی‌گری) ،ICDL  و مدیریت آموزشگاه

کارشناس آشپزی درون برنامـه های تلویزیونی:

به خانـه برمـی‌گردیم شبکه 5

خونـه بـه خونـه شبکه 3

در حال حاضر سیمای خانواده شبکه 1

و همکاری با مجله خانواده سبز

استاد نجمـه رأسی

مریم امجدی

متولد 1357 تهران

لیسانس طراحی لباس دانشگاه علم و فرهنگ تهران 1377-1374

Certificate   گریم آموزشگاه استاد معیریـان تهران 1378-1377

Certificate سوزن‎دوزی سازمان صنایع دستی تهران  1377-1375

Baking & pastry    از he cordon bleu  امریکا هالیوود 2014-2013

پس از مـهاجرت بـه آمریکا درون رشته نان و شیرینی درون دانشگاه کوردون بلو فرانسه درون کالیفرنیـا درون هالیوود مشغول بـه کار شده‌اند.

معاون شف شیرینی و دسر درون رستوران فاین دایینگ

شکلات‎سازی و کار با آیزومالت(شکر رژیمـی)

سرآشپز شیرینی و دسر درون هتل ونیز لاس وگاس

تاسیس کارگاه شیرینی‎پزی مادام کارامل درون ایران

همکاری با رستوران گارنیش درون تهران

استاد مریم امجدی

سید مـهدی مرتضوی

سابقه کار درون ایران و خارج از ایران از سال 1355

فعالیت از سال 1383 الی 1355 درون امریکا به منظور تحصیل

همکاری با شرکت‌های زنجیره‌ای و هتل‌های هیلتون و شرایتون

مشاور درون کلیـه امور هتل، رستوران و کترینگ و آموزش با تیم مجرب عمرانی، دکوراسیون، تحقیقات مـیدانی، ایده‌پردازی، نگارش مـهندسی و … .

استاد مـهدی مرتضوی

بهنام کیـارشی

متولد 1344

فارغ التحصیل واحدهای اصلی صنعت غذا و نوشیدنی، رستوران و هتلداری، آشپزی حرفه‎ای و صنعتی،F&b ازسال 1992(انگلستان ،نیوزیلند،استرالیـا،امریکا) TAFE

  • متخصص،کارشناس,استاد، عضو علمـی و مدیر گروه آشپزی دانشگاه (مقاطع کاردانی،کارشناسی،فوق-ایران و ملل)
  • عضو انجمن جهانی آشپزی
  • the world chef association
  • مدرس علمـی تخصصی صنعت غذا و نوشیدنی بـه صورت حرفه ای بـه دو زبان فارسی و انگلیسی
  • آموزش و مشاور درون طراحی واحدهای غذا و نوشیدنی(رستوران، اغذیـه، کیترینگ، تالار، هتل‎ها، فست فود، بوفه، کانتر و غذاخوری پرسنل شرکت‎ها، کارخانجات، نیروهای مسلح، بیمارستان‎ها، راه آهن، هواپیمایی، کشتیرانی تولید انبوه و غیره… .

استاد بهنام کیـارشی

. الهه سلامی آشپز . الهه سلامی آشپز




[معرفی داوران – مسابقه بین المللی دستپخت الهه سلامی آشپز]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Fri, 06 Jul 2018 04:51:00 +0000