الهه ملقب بـه پروانـه سلامـی
متولد 1347/01/29 شـهرکرد
- فارغ التحصیل رشته ادبیـات ایتالیـایی از دانشگاه تهران
- کوردن بلو پاریس درون سال 1996
- مدرک موسس توفینی ایتالیـا
- مدرک مدرسه دی جنارو ایتالیـا
- مدرک آشپزی یونانی و دسرهای مدیترانـهای از مدرسه Ergastiri
- مربیگری آشپزی از سازمان فنی و حرفهای درون سال 1381
- تأسیس کیترینگ شخصی درون کشور هندوستان
- سر شف رستوران180 Proof در هندوستان
- سر دبیر مجله سفره ایرانی و نوشیدنیها از سال 1389 که تا سال 1393
- صاحب امتیـاز مجله دستپخت
استاد الهه سلامـی
کامران سروش
متولد 1336/08/28
مـهندسی الکترونیک و مخابرات
- سرآشپز درون بیش از 80 برنامـه تلویزیونی و رادیویی
- نویسنده بخش آشپزی درون مجلات معتبر ویل لایف، الهه سلامی آشپز سیتی لایف و الیت
- متخصص درون زمـینـههای ملل و غذاهای فرانسوی
- صاحب تجربه درون زمـینـه بازاریـابی، توسعه کار و امور مالی
- عالیترین رتبه رستوران درون مـیشلین گاید( ولز)
استاد کامران سروش
معین معینی
1349/05/05
- لیسانس آشپزی و هتلداری از جورج برون کالج کانادا
- فوق لیسانس فرهنگ غذاشناسی ملل از جورج برون کالج کانادا
- مدرس و نماینده رسمـی مدرسه آشپزی The chefs cut از بلژیک
- مدرک مدیریت و برنامـه ریزی رستورانها از شرکت هتلداری Anticimex سوئد
- فعالیت های داخل ایران
مدرس دانشگاه علامـه طباطبایی درون رشته هتلداری و آشپزی فرنگی
مدرس مجتمع گردشگری و سیـاحتی بنیـاد
مدرس گروه های آموزشی هتل های هما
مدرس شرکت هواپیمایی ایران ایر
راه اندازی چند رستوران، فست فود و کافی شاپ و مشاوره درون امور اجرایی آنـها
مدیر گروه هتل داری و آشپزی مجتمع فنی تهران
صاحب عنوان “مارکوپلوی آشپزی” درون ایران
- فعالیت های خارج از ایران
رستوران کونتیکی، گوتنبرگ سوئد، تنـها رستوران سبک تیکی درون اسکاندیناوی
رستوران ال موسیو، جنوب اسپانیـا، درست غذاهای جنوب اسپانیـا و مدیترانـه
هتنل نووتل (آکور)، گوتنبرگ ، سوئد SUE CHEF
سودکسو کمپانی، دانشگاه تورنتو
رستوران ردهوس، وایت راک ونکوور کانادا
(دوره کارآموزی) هتل منلا، ایرلند جنوبی Chef de party
برج C.N درون تورنتو کانادا
جورج برون کالج، مدرسه هتل داری و آشپزی و توریستی – تورنتو کانادا: الهه سلامی آشپز تحصیل درون قسمت تئوری و عملی آشپزی بین المللی، مدیر تشریفات، مدیریت رستوران ها و یـا هتلهای کوچک و بزرگ
استاد معین معینی
جلال زواره
1359/06/30
کارشناس هتلداری از دانشگاه علمـیکاربردی
- مسلط بـه تدریس آشپزی ایرانی و ملل، طراحی و مدیریت آشپزخانـه، آموزش راهاندازی رستوران و فستفود
- تدریس آشپزی درون مرکز آموزش گروه هتلهای هما و دانشگاه جامع علمـیکاربردی، دانشگاه آزاد اسلامـی، دانشگاه علامـه طباطبائی و …
- داور و کارشناس آشپزی درون مسابقه آشپزی دستپخت درون شبکه اول سیما
- مولف اولین کتاب علمـی آشپزی “الف که تا ی آشپزی”
- داور ملی و مشاور جشنوارههای آشپزی و سفره ایرانی سازمان مـیراث فرهنگی و گردشگری ایران
- آشپز هتلهای پنج ستارهی هما، سیمرغ، رستوران چینی، رستوران ایتالیـایی، اوین، آزادی، مجموعه دشت بهشت
استاد جلال زواره
سیما(فاطمـه) شیرازیـان
متولد 1332/06/03 تهران
مدیریت، آشپزی و شیرینیپزی از سازمان فنی و حرفهای
دارای مدرک صنایع غذایی
دارای مدرک از کشور کره جنوبی (شیرینی پزی صنعتی و کارخانـهای)
- کارشناس و داور بینالمللی صنایع غذایی درون رشتههای آشپزی/ قنادی و رشتههای وابسته، مدرس و متخصص، پژوهشگر و مترجم رشتههای فوق و نویسنده
- معاون کمـیتهی یونسکو پاریس
- پایـهگذار رشته صنایع غذایی و اولین مدرس درون مرکز تربیت مربی سازمان آموزش فنی حرفهای
- مدرس و کارشناس هواپیمایی کشوری “کیترینگ هواپیمایی آسمان”
- عضو اصلی هیئت مدیره و دبیر انجمن صنفی مدیران
- بیش از ۳۵ سال تدریس رشته های صنایع غذایی (آشپزی و شیرینی پزی) بصورت خانگی و صنعتی درون داخل و خارج از کشور
- همکاری با صدا و سیما از سال ۱۳۷۵ و تدریس بـه صورت گسترده درون شبکه های یک (یک تجربه)، شبکه ۵ تهران(به خانـه بر مـیگردیم)، جام جم(خانـه مـهر) و در شبکه های خارج از کشور
- مؤسس، مدیر و مربی آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی طناز بانو ۱۳۷۲
- تدوین کننده چهار استاندارد آشپزی و شیرینی پزی ( درجه ۲ و ۱ ) به منظور سازمان آموزش فنیو حرفه ای کشور سال ۱۳۷۵
- تدوین کننده استاندارد آموزش با مایکروویو سال ۱۳۸۵
- مؤلف جزوه آموزشی رشته های فوق به منظور مرکز تربیت مربی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور سال ۱۳۷۸
- منتخب و برگزیده بعنوان نمونـه و موفق و مصاحبه و پخش مستند زندگی نامـه از شبکه جهانی سحر
- مدرس و کارشناس درون آموزشگاه و مجله “هنرآشپزی” بصورت گسترده از سال 1387 که تا سال 1396
- مدیر آموزشگاه “هنر آشپزی” از سال 1389 الی 1396
- داور منتخب سازمان مـیراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان طی سالیـان متمادی به منظور داوری “جشنواره ملی آش ایرانی”
استاد سیما شیرازیـان
فرهود زعفری
متولد 1342 خلخال
دارای مدرک دکترای هتلداری از UPM و SUNWAY مالزی
اخذ شش دیپلم افتخار از دانشگاههای اروپایی
اخذ مدرک پروفسوری از اتحادیـه اروپا درون حوزه تدریس رشتههای هتلداری
مدیرعامل آکادمـی ایران شف
مولف کتب استاندارد دپارتمانهای هتلداری
مدرس دانشگاه علمـی کاربردی
استاد فرهود زعفری
پژمان علیزاده
متولد 1363/08/17 تهران
فارغ التحصیل رشته آشپزی از دانشگاه آکسفورد
تأیید شده از کمپانی yum
داراي مدرك تخصصي HACCP
اخذ مدرک مربیگری فنی و حرفه ای آشپزی بین الملل
همکاری با نشریـه “آشپزی مثبت”
تدریس:
- دانشگاه بابلسر، رشته آشپزی بین الملل
- موسسات هوم فود، موندریـان، بانو نازیلا، سارینا(مشـهد)، ماه(اصفهان)، بانو هنرمند(شیراز)
راه اندازی:
- رستوران های روبرتو کاوالی، یـام، نشاط، دیـاموند، برگر وان، نگارستان و ون هوس
سرآشپز:
- شف هتل konkord فرانسه
- شف هتل Radisson blu گرجستان
شف رستوران bizza ايتاليا
استاد پژمان علیزاده
مرتضی عارف حکیمـی
متولد 1337/10/18 تهران
phd گیـاه پزشکی
رییس ضیـافت 16 دوره سران عدم تعهد
مدرس دانشگاههای علمـیکاربردی درون زمـینـه آشپزی، هتلداری، پذیرایی و تشریفات
مولف دوره 12 جلدی شش هزار سال آشپز فولکوریک ایران
داور بینالمللی درون فرانسه، مالزی، امارات، چین و ایران
مدیر تالارهای ارتش( نیروی زمـینی)
مدیر برگزاری مراسم مستشاران نظامـی نیروی زمـینی
مدرس رشته آشپزی درون هنرستان هتلداری پارسیـان
مشاور درون راهاندازی رستورانهای بینالمللی و سنتی
استاد مرتضی عارف حکیمـی
کتاب الله یعقوبی
متولد: 1337/1/17
دیپلم
سرآشپز هتل هما
مدرس درون دانشگاه علمـی کاربردی
دارای ID کارت از وزارت علوم
سابقه تدریس در:
آشپزخانـه مجلس شورای اسلامـی/وزارت امور خارجه/ و…
استاد کتاب الله یعقوبی
مریم بخشی
متولد 1358
کارشناس صنایع غذایی و هتلداری
سابقه تدریس درون شبکههای مختلف صدا و سیما
مدیر و موسس آموزشگاه صنایع غذایی کلبه حنانـه با دو شعبه و دارای مجوز فنی حرفهای تهران
کارشناس مجلههای مرتبط بـه آشپزی
بانوی منتخب شـهرداری تهران درون حوزه کارآفرینی
بانوی فعال درون عرصه برگزاری همایشها و مسابقات آشپزی
استاد مریم بخشی
هادی مالکی
متولد 1365
دیپلم انسانی
ورود بـه صنعت آشپزی از سال 1378
فعالیت درون رستوران قصر هشت بهشت بـه عنوان سرآشپز درون کشور قطر
سپری دورههای مدیریت هتلداری درون مکتب الهندس الخاص و آشپزی از سال 2014 الی 2012
- مدرس آشپزی آموزشگاههای مختلف تهران و شـهرهای مختلف
آموزشگاههای موندریـان، هوم فود، ماه اصفهان و پارس شیراز
مجری و مدرس غذاهای ملل(انوع سس، استیک، پاستا، برگرها، پیتزا)، منوی صبحانـه
- مشاور و راه اندازی، مدیریت رستوران، کافه
رستوران ماژورل، رستوران پیکاتا، بلک سوآن، ریواس، کوروک، باباراتزی، بیزانس و رستورانهایی درون شـهرهای اصفهان، کرمان، شاهرود و شیراز و…
- همکاری با مجله “هنر آشپزی”
- کارشناس هفته نامـه شش و هفت
استاد هادی مالکی
رزینا شمس
متولد 1348 تهران
مدرک آشپزی از هتل اوین
اخذ مدارک آشپزی فنیحرفهای و تدریس درون این مراکز
استخدام درون موسسه هتل اوین
تدریس درون دانشگاه هتلداری استراید کلاید درون ایران
شرکت درون ورک شاپهای بینالمللی آشپزی
همکاری با صدا و سیما
همکاری با نشریـه هنر آشپزی بـه عنوان سردبیر
ترجمـه کتابهای آشپزی
استاد رزینا شمس
حمـید شریف
متولد 1361 تهران
کارشناس حسابداری
کارشناس حسابداری
متخصص درون زمـینـه نانهای مختلف
سپری دوره حرفهای نانوایی و مدیریت نانوایی بـه سبک اروپایی زیر نظر اساتید فرانسوی درون کشور دبی
اخذ مدرک:
– OJT Carrefour training
-Royal Thai Cuisine certificate (Bangkok)
-Training (Dubai)
استاد حمـید شریف
کیـان رنجبر
متولد 1364
1-کارشناس مدیریت صنعتی
2-گواهینامـه سرآشپز هتل(دوره غذاهای دریـایی و آسیـای شرقی از دانشکده گروه هتلهای هما)
3- گواهینامـه غذاهای فست فود از سازمان مـیراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی
4- گواهینامـه غذاهای ایرانی و غذاهای بین المللی از سازمان مـیراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی
5- گواهینامـه سرآشپز هتل با حمایت گروه هتلهای هما از دانشگاه هلپ مالزی
-مدیریت داخلی شعب درون رستوران های زنجیرهای بوف(90و88)
2-سرآشپز کل رستورانهای زنجیرهای بوف(90 که تا اوایل 92)
3- مشاور غذایی کارخانـه عصر جدید بوفک (90تا 91)
4- کارشناس آشپزی و عضو تحریریـه مجله تخصصی “آشپزخانـه ملل”(91تا92)
5- کارشناس آشپزی و عضو تحریریـه مجله تخصصی “آشپزباشی” (90تا 96)
6-آشپز هتل هما (از سال 91 که تا 93)
7- مـهندس تجهیز و مشاور شرکت جهان تک
8-مالرآشپز برند غذایی تازه تاسیس و یدکار (مجموعه غذایی رستورانی (کاشان))
9-مدرس آشپزی درون موسسات هوریزان و آشپزخانـه مالی (88-92)
10- مدیر عامل و مدرس آکادمـی آشپزی کلاه سر آسپز آلوارس
11-داور مسابقات غذایی غذاهای اصیل ایرانی دانشگاه علمـی کاربردی
- برنامـه تلویزیونی
1- خرمول یک از شبکه یک سیما (1395)
2-گروه ورزش بـه نام برنامـه باطراوت از شبکه 3 سیما (95-96)
استاد کیـان رنجبر
نیما اخلاق نجات
متولد 1358 تهران
فارغ التحصیل رشته مـهندسی کامپیوتر نرم افزار از دانشگاه آزاد
فارغ التحصیل از دانشگاه کوردن بلو شعبه لوس آنجلس درون رشته آشپزی و مدیریت آشپزخانـه
مدرک بین المللی مدیریتی SERVSAFE در زمـینـه بهداشت و امنیت غذایی Food safety & sanitation
فعالیت درون بهترین و بنامترین رستورانهای ایـالات متحده آمریکا )کالیفرنیـا، لاس وگاس و …)
انتخاب بـه عنوان شف برتر کمپانی Darden آمریکا و گرفتن نشان Sharing freshness درون سال 2013
Buenos Aires garden, woodland hills, Ca
Seasons 52, Santa Monica, ca
Capital grille, Beverly hills, ca
Eiffel tower restaurant, Las Vegas, NV
La cave at Wynn hotel, Las Vegas, NV
استاد نیما اخلاق نجات
نجمـه رأسی
متولد 1354 تهران
لیسانس مترجمـی زبان انگلیسی
اخذ مدرک فنی حرفهای درون رشتههای کیک ساز، ترساز، شیرینی درجه (2و1)، آشپزی درجه (2و1)، دسرساز بین الملل و پداکوژی (مربیگری) ،ICDL و مدیریت آموزشگاه
کارشناس آشپزی درون برنامـه های تلویزیونی:
به خانـه برمـیگردیم شبکه 5
خونـه بـه خونـه شبکه 3
در حال حاضر سیمای خانواده شبکه 1
و همکاری با مجله خانواده سبز
استاد نجمـه رأسی
مریم امجدی
متولد 1357 تهران
لیسانس طراحی لباس دانشگاه علم و فرهنگ تهران 1377-1374
Certificate گریم آموزشگاه استاد معیریـان تهران 1378-1377
Certificate سوزندوزی سازمان صنایع دستی تهران 1377-1375
Baking & pastry از he cordon bleu امریکا هالیوود 2014-2013
پس از مـهاجرت بـه آمریکا درون رشته نان و شیرینی درون دانشگاه کوردون بلو فرانسه درون کالیفرنیـا درون هالیوود مشغول بـه کار شدهاند.
معاون شف شیرینی و دسر درون رستوران فاین دایینگ
شکلاتسازی و کار با آیزومالت(شکر رژیمـی)
سرآشپز شیرینی و دسر درون هتل ونیز لاس وگاس
تاسیس کارگاه شیرینیپزی مادام کارامل درون ایران
همکاری با رستوران گارنیش درون تهران
استاد مریم امجدی
سید مـهدی مرتضوی
سابقه کار درون ایران و خارج از ایران از سال 1355
فعالیت از سال 1383 الی 1355 درون امریکا به منظور تحصیل
همکاری با شرکتهای زنجیرهای و هتلهای هیلتون و شرایتون
مشاور درون کلیـه امور هتل، رستوران و کترینگ و آموزش با تیم مجرب عمرانی، دکوراسیون، تحقیقات مـیدانی، ایدهپردازی، نگارش مـهندسی و … .
استاد مـهدی مرتضوی
بهنام کیـارشی
متولد 1344
فارغ التحصیل واحدهای اصلی صنعت غذا و نوشیدنی، رستوران و هتلداری، آشپزی حرفهای و صنعتی،F&b ازسال 1992(انگلستان ،نیوزیلند،استرالیـا،امریکا) TAFE
- متخصص،کارشناس,استاد، عضو علمـی و مدیر گروه آشپزی دانشگاه (مقاطع کاردانی،کارشناسی،فوق-ایران و ملل)
- عضو انجمن جهانی آشپزی
- the world chef association
- مدرس علمـی تخصصی صنعت غذا و نوشیدنی بـه صورت حرفه ای بـه دو زبان فارسی و انگلیسی
- آموزش و مشاور درون طراحی واحدهای غذا و نوشیدنی(رستوران، اغذیـه، کیترینگ، تالار، هتلها، فست فود، بوفه، کانتر و غذاخوری پرسنل شرکتها، کارخانجات، نیروهای مسلح، بیمارستانها، راه آهن، هواپیمایی، کشتیرانی تولید انبوه و غیره… .
استاد بهنام کیـارشی
[معرفی داوران – مسابقه بین المللی دستپخت الهه سلامی آشپز]
نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Fri, 06 Jul 2018 04:51:00 +0000